Available in 15 languages
nl

PIPOBOOK Reist de Wereld Rond

Beste PIPOBOOK-vriendjes!

Wisten jullie dat PIPOBOOK niet zomaar een website is? Op PIPOBOOK vind je GRATIS online kinderboeken in wel 15 talen, zodat alle kinderen over de hele wereld kunnen genieten van lezen. Het enige wat je nodig hebt is internet, hoe cool is dat? 😊

Bij PIPOBOOK geloven we dat elk kind het recht heeft om te lezen, of je nu in een groot land of in een klein dorpje woont. Daarom schrijven we onze boeken met veel liefde en zijn ze GRATIS te lezen op onze website. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, we willen dat ook jij kunt genieten van spannende avonturen en mooie verhalen.

We zijn ervan overtuigd dat verhalen superkrachten bezitten! Ze kunnen je laten dromen, nieuwe dingen laten ontdekken en je het gevoel geven alsof je echt de hoofdrol speelt in een fantastisch verhaal. Door onze boeken GRATIS te delen, hopen we dat alle kinderen over de hele wereld zich blij en gelukkig voelen.

Je kunt ook aan papa of mama vragen om het verhaaltje voor te lezen voordat je gaat slapen. We willen veel leuke verhalen maken, zodat het slapen voor kinderen leuk en rustgevend is. Maak elke avond speciaal door samen met je papa of mama te genieten van een gezellige tijd!

Het beste van alles? Onze boeken zijn helemaal GRATIS! Je hoeft geen geld te betalen en er zijn geen rare regels. Gewoon lekker lezen en plezier maken!

Dus, laten we samen op avontuur gaan met PIPOBOOK en de prachtige wereld van verhalen ontdekken. Doe je mee?

Liefs,

PIPOBOOK.COM