Available in 15 languages
nl

Fluffy, Billy en Flubby.

Fluffy, Billy en Flubby waren drie vrolijke konijntjes die hun dagen doorbrachten in een gezellig hok in de tuin van hun lieve baasje. Het hok was gevuld met kleurrijk speelgoed en elke dag werden ze verwend met heerlijke wortels, knapperige sla en vers hooi.

Fluffy, de stoere vader van Flubby, waakte altijd over zijn gezin. Als de sluwe kat van de buren langs het hek sloop, stond Fluffy paraat. Met een luide snuif en krachtige pootstoten joeg hij de kat weg, zodat zijn konijnenfamilie veilig bleef.

Billy, de zorgzame moeder van Flubby, had altijd knusse knuffels en liefdevolle likjes voor haar zoontje. Ze leerde hem belangrijke konijnenmanieren, zoals hoe hij zich moest wassen, zijn tanden moest slijpen en zelfs hoe hij zijn lange oren kon bewegen als hij luisterde naar de geluiden om hen heen.

Flubby, het nieuwsgierige en speelse konijntje, was altijd in voor avontuur. Hij dartelde door het gras, sprong vrolijk in de lucht en rolde rond als een pluizige bol. En tijdens zijn avonturen maakte hij talloze nieuwe vriendjes onder de andere dieren in de tuin - vogels, vlinders en zelfs de slakken!

Samen vormden deze drie konijntjes een onafscheidelijk en gelukkig gezin. Onder het toeziend oog van hun baasje genoten ze van de warme zonnestralen, de zachte wind en de geurige bloemen in de tuin. Hun dagen waren gevuld met spel, plezier en liefde, waardoor ze altijd met een lach op hun gezicht rondhuppelden.